MAAKBA*R IN @MOKKAKAPOT

Op een vakantienamiddag in augustus smeet wat schoon volk de benen onder tafel in een toffe Antwerpse bar. Ze dronken, leerden elkaar wat kennen en gingen achteraf naar huis met een warm gevoel en een stapel nieuwe bijous. Volgende keer willen ze er wat schone venten bij en gaan ze zeefdrukken op café. Want waarom niet, eigenlijk?

flyerMOKKAKAPOTDe deelnemers maakten armbanden dat het geen naam heeft en op een gegeven moment gebeurde precies dàtgene dat zo heerlijk is aan ‘samen maken': een meisje begon te ‘freestylen’ met een stuk trui en ontdekte hoe deze in een muts kon transformeren. Anderen pikten het idee meteen op en na enkele minuten en een halve latte lagen er 4 mutsen op tafel. Stuk voor stuk unieke toppers!

Zélf ging ik naar huis met een flinke voorraad knuffelbijous. De eerste MAAKBAAR-MEETING was een succés!

armbanden1

 

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string MsEwy7 to the field below: