WAT MAG IK VERKLAPPEN OVER HET NAJAAR?

Eva Daeleman maakte het enkele dagen geleden al bekend via Facebook: VRT heeft besloten datFabriek Romantiek geen tweede seizoen krijgt. Vlaanderens’ frisse witte lady zal een ander programma presenteren op donderdagavond, waarnaar we uiteraard heel benieuwd zijn! De makers verklappen nog niets aan niemand. Het weinige dat we weten is dat het opnieuw een lifestyleprogramma wordt, met fashion and food, maar zonder ‘geknutsel’. Ik wordt dus getrakteerd op meer tijd dan verwacht voor eigen projecten. Het allergrootste project is al in volle gang: op vraag van Lannoo mocht ik immers zélf een  maak-ideeën-boek schrijven. (En ja, U leest het goed: ik schrijf dat ding met déze vingers. Hoewel er -gelukkig voor U- wél een ghost-corrector aan te pas kwam…) Op dit moment wordt heel het 178 pagina’s en meer dan 80 projecten tellende gevaarte nog volop ingeblikt maar U zal het geweten hebben wanneer het eenmaal in de àllerbeste boekhandels te vinden is. En ik kan alvast dit verklappen: het zal MAAKBAAR heten in geen geval het volgende Pinterest-boek zijn. No way José.

b037c-6a0192acc5958d970d019aff276c1f970c-pi

Vandaag was de startdag voor een ander spannend project: de Kringwinkel Antwerpen vroeg me om een vernieuwend concept te ontwerpen en tot in het detail op te volgen tot en met de officiële lancering op 19 oktober.  Het betreft een pilootproject en als het aanslaat moet het de deuren opengooïen naar een nieuwe manier van Kringwinkelen…

dd14e-6a0192acc5958d970d019aff27a3ff970d-pi

Het is lastig om nu niet te veel te verklappen maar geloof me, het was nog véél lastiger om mijn koffer niet te vullen met al dat lekkers uit hun inzamelmagazijn…

Daarnaast zit mijn hoofd ook bij vrienden uit het Verre Westen: BUDA kortrijk plant een grootse opening van een nagelnieuwe MAAKBAR en ik kan het niet maken om daar niets aan U te serveren. Wàt daar in die grote Fabriek gaat gebeuren hoort u binnenkort maar print deze datum alvast i uw agenda: 5 oktober treffen we elkaar daar in het BUDA::LAB en minstens 1 van ons in ontembare actie.

ba81a-6a0192acc5958d970d019aff2701bd970b-pi

Oh en last but not least: ik ben sinds vandaag officieel een Pinner. Onder het motto ‘delen maakt blij’ kleed ik mijn materialistische wensen en dromen gewillig uit op mijn borden. U bent welkom om een oogje in het zeil te houden.

►► ‘Als je iets wenst, MAAK het mogelijk.” ►►

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string ByRLnX to the field below: