SPREADING THE NEWS

1459264_10151944348419476_1482608025_nAls je één van deze dagen op de boekenbeurs langs de stand van LANNOO loopt kan je mij daar op het uitoefenen van een schaamteloze eigenschap betrappen!!

Als een overijverige jobstudent loop ik te flyeren dat het een lieve lust heet en aan iedere kassa wordt het blaadje willens nillens in uw aankoopzakje naar huis meegegeven maar daar bovenop heb ik ook nog eens het lef om plaats te maken tussen de kaskrakers in de rekken en zo een plekje  voor MAAKBAAR te reserveren!

Ik voel geen greintje schaamte: bij de samenstelling van MAAKBAAR is een grote groep fan-tas-tische mensen betrokken en ik ben vastberaden om er alles aan te doen opdat iedereen het resultaat ervan in handen krijgt. En dit? Dit is nog maar het begin. Mark the date: 26 november is de presentatie aan de pers en vanaf de 28ste kan je hem ongestraft in huis halen. Zo spannend!

anything

 

Comments

  1. Ik heb de flyer gisteren gevonden;)
    Ziet er alvast goed uit!!
    Vooral het feit dat je geen naai- of boormachine nodig hebt!!

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string fO53Pb to the field below: