VINGERBREIEN TUSSEN DE BOEKEN

Gelukkig zit ik niet op mijn eentje aan een signeertafel op de boekenbeurs. De eerste dag zat Els Van Hemelryck naast me met haar boek ‘Ponnekeblom Haakt’. Ze had een paar kleuren woldraad mee en omdat er geen dichte drommen mensen aanschoven aan mijn kant van de tafel kon ik het niet laten om wat met zo’n zacht bolletje te prutsen….Plots stonden die dikke drommen er alsnog! We waren allebei verbaasd toen zo veel mensen in vingerbreien geïnteresseerd bleken.  Dat komt enerzijds omdat de techniek zo eenvoudig is maar bovenal:

Je hebt er enkel een bol koord en 2 handen voor nodig, verder niets!

Made there and then, van op de boekenbeurs. Met een dikke merci aan Els!

friendsdoit

——————————————————————————————————————————–

vinger1———————————————————————————————————————————————————

vinger2———————————————————————————————————————————————————

vinger3———————————————————————————————————————————————————

vinger4———————————————————————————————————————————————————

vinger3b

vinger3c———————————————————————————————————————————————————

vinger5vingerkind

Deze techniek staat niet in het boek ‘MAAKBAAR‘, noch in het boek van Fabriek Romantiek, maar wél in een ander superleuk boek dat ik op de boekenbeurs kocht en een échte aanrader is:

Villa Appelzee – Kerst‘ van Tine Verdickt.

Zij vingerbreit een klein beetje anders, maar weet met haar kettingen nog iets leukers te doen! Neem er zéker eens een kijkje in.

>> all you knit is love <<

Comments

  1. Geweldig!!

  2. YOU ROCK!

  3. Hej! Super! En het woord klinkt ook al zo smakelijk hé. Ik vingerbrei, jij vingerbreit, wij vingerbreien allemaal… We maken van vingerbreien gewoon het nieuwe haken Caroline!
    Merci voor de vermelding en super leuk dat je het Villa Appelzee boek zo leuk vindt.

  4. Hallo mijn naam is Mira ken je me nog van het vingerbrijen dank je dat ik op je site sta mijn e-mail adres is driessensmira@gmail.com het zou leuk zijn als ik iets kon sturen ps. Ik draag het vaak en het was heel leuk

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string QpdmgF to the field below: