LAMP UIT OUDE WEGENKAART

Tijden veranderen, wegen ook.

Een landkaart blijft niet eeuwig accuraat. Door onder meer de GPS hebben veel mensen zelfs geen wegenkaart meer in hun wagen liggen. Honderden kaarten kan je vinden in de Kringwinkel maar wie wil ze nog kopen? Net als veel backpackers, heb ik kaarten liggen met een nostalgische waarde: toen mijn vriend door Afrika motorde kon ik hem op schaal volgen vanuit België. Ze zijn vaak zo mooi: kleurrijk zonder kinderachtig te zijn. Een unisex pastelgebeuren. Toen ik een groot vel papier zocht om een kleine lampion in het groot uit te werken, besloot ik het eens uit te proberen met een grote wegenkaart.

lampintklein

Bij de Kringwinkel Antwerpen komt er dagelijks 1 bananendoos vol gedateerde atlassen en landkaarten binnen maar bijna niemand koopt ze nog.

Omdat deze papierwaren nog eersteklas knutselmateriaal zijn, worden ze sinds kort in de Kringwinkel Kroonstraat en Sint Joris Poort opnieuw aangeboden mét 4 supertoffe knutselideeën in een folder die je mag meenemen. Ga er zéker eens langs!

Hier zie je alvast hoe je de lamp kan maken. Bovendien kan je de héle tutorial in 1 foto pinnen!

landkaart-lamp tutorial

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string qGKrsh to the field below: