TWEEDE JURYLID IS BOOM VAN EEN KEREL !

Maakboom is terug!
Ahja: u hebt immers de bekendmaking van ons tweede jurylid nog te goed.
Dat het een man zal zijn, kan u uit bovenstaande titel al wel afleiden.
Maar wie is het juist??

3669115271
We kunnen u alvast verklappen dat het niet de tijger van hierboven is, hoewel die met zijn soepele moves menig boom zou kunnen vellen.
Wie dan wel?
Dat leest u onderaan, maar eerst nog even dit:

Wij zijn ongelooflijk blij dat er al zoveel bomen in onze inbox zaten. Blijkbaar zijn er onder jullie die niet eens wachten tot de Sint gepasseerd is en wij kunnen dat alleen maar toejuichen.
Bij deze: HOERA!
Maar toch: niet iedereen heeft evenveel tijd, daarom versoepelen we onze deadline, zo sympathiek zijn we dan weer wel.

Je kan je foto insturen tot en met zondag 22 december 20.00u, daarna gaan de lijnen onherroepelijk dicht en worden de likes geteld.

De vijf bomen met de meeste likes, gaan door naar de finale. Wij geven onszelf het recht om een wildcard uit te delen aan een boom die misschien niet het meeste likes heeft, maar volgens ons wel veel potentieel, zo eigenzinnig zijn we dan ook wel.

OP MAANDAG 23 DECEMBER WORDT DE WINNAAR VERKOZEN

DOOR ONZE JURYLEDEN EN

MAKEN WIJ HEM OF HAAR METEEN BEKEND.

De gelukkige krijgt, naast de vele formidabele geschenken, ineens Juffrouw Sanseveria en mezelf als lieftallige kerstelfjes op bezoek met cadeautjes. We zijn natuurlijk niet van plan om op kerstdag mee aan te schuiven aan tafel, dus u hoeft niet snel een extra kalkoen te slachten.
De bomen die nét naast de prjzen grepen worden in de periode tussen kerst en nieuw alsnog gefotografeerd en zullen hierover nog gecontacteerd worden.

Omdat het hier toch al een opeenstapeling van regels is, kunnen deze er ook nog wel bij:

– Vanaf nu plaatsen we alle deelnemers op het bord ‘deelnemers maakboomwedstrijd 2013′,
– Je mag een foto van vorig jaar insturen, op voorwaarde dat de boom dit jaar terug staat,
– Het kan zijn dat wij de foto’s een beetje photoshoppen. (denk: lichter maken, kadertje er rond, ev wat achtergrond wegwerken). Wij doen dat enkel en alleen om de boom er beter te laten uitkomen.
Kan je dat zelf ook? Doen! Het bespaart ons werk en je boom kan sneller gepind worden.
– Voer gerust een promocampagne: het is immers de bedoeling dat je boom zoveel mogelijk ‘likes’ haalt.

Zo, dat was het dan voor nu.

Of nee: de naam van het tweede jurylid!
Onze tweede kenner is, zoals reeds gezegd, een boom van een kerel én, als je het ons vraagt, uit het goede hout gesneden. De man die naast de beeldige Mme Zsazsa mag zetelen is…..

jurylid2

Voor zij-die-door-de-bomen-het-bos-niet-meer-zien: op de pinterest pagina van Maakboom, vind je voor ieder wat wils: van arbeidsintensieve maakbomen tot kerst-klaar in vijf minuten, van groots tot miniatuur.
Natuurlijk mag je zelf nog iets totaal anders verzinnen, graag zelfs, maar je kan ook gerust een idee nemen en het naar jou hand zetten. Dat de gezelligste maakboom moge winnen!

SUCCES!

Comments

  1. Jammer dat dat sexy beast van de foto niet in de jury zetelt. Als ik zijne boom bekijk, ben ik er zeker van dat hij mij wel als winnaar zou kiezen. Helemaal mijn ding. Hahahaha

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string k6BktF to the field below: