ZONDAG LOOPT DE MAAKBOOMWEDSTRIJD TEN EINDE

…dus is het DRINGEND tijd om de laatste juryleden aan U te verklappen én een kleine stand van zaken op te maken!

Wie zijn de mysterieuze 2 juryleden die we nog niet kennen en heeft de alleréérste Vlaamse #maakboom wedstrijd wel succes, voorlopig?

Allemaal ssssspannende vragen waar u binnen enkele seconden het antwoord op weet.

Maar eerst.. reclame!

 

-mopje-

Alleréérst wil ik graag namens Juffrouw Sanseveria en mezelf alle deelnemers keihard bedanken, die dagelijks hun persoonlijke creaties naar onze inbox zenden! Er staat al vanalles tussen op ons Pinterest deelnemers-bord en ik ben superfier op iedere #maakboom! Dankuwel makers!!

En dan volgt het tromgeroffel waar we al een tijdje op zitten te wachten: WIE zetelt er in die vierde, kerstgroene juryzetel??

Het is opnieuw een dame, jawel, een echte lady!

Een vrouw die heel uw huis kan laten blinken met slechts twee producten en een nylonkous! Een vrouw die ook onze generatie eraan herinnerde dat er soda bestaat en dat het verdorie een gerief is! Een vrouw die elke vlek wegtovert nog voor u er een lap op kan stikken!

Iemand met zoveel kennis over alternatieven kan natuurlijk niet ontbreken in een jury over alternatieve kerstbomen… met veel fierheid mogen Sanse en ik bekendmaken dat niemand minder dan de enige échte dolenthousiaste Tante Kaat haar zinnige zegje zal doen over Uw feestboom!

Maakboom wedstrijdjurylid 4

 

 

En daar bovenop schenkt ze de winnaar een gesigneerd Tante-Kaat-boek én een exemplaar van haar nagelnieuwe puzzelmagazine! Driewerf hoera voor onze tofste tante!

Stemmen op uw favoriet kan nog steeds, inzenden trouwens ook. Tante Kaat wenst iedereen veel succés!

Als je nog geen boom gemaakt hebt, kan dat nog tot en met zondagavond! Dit zijn alvast enkele van de 68 bomen die voorlopig naar maakboomwedstrijd@gmail.com werden gemaild.
boom3boom6boom2boom4boom5boom1

Stem hier op Uw favoriete boom door hem te ‘liken’!

 

 

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string kV44km to the field below: