JAN HOET MAAKT ONZE JURY COMPLEET

Een goede jury moet van alle markten thuis zijn, zo vonden wij.

Mme Zsazsa past als creatief geval perfect in dat plaatje.
Zo ook Bart Cannaerts, want een wedstrijd zonder humor is als een kerstfeest zonder boom!
Britt kan dan weer perfect oordelen of het geheel wel woonkamerwaardig is en
Tante Kaat is een krak in het zoeken naar alternatieve oplossingen.’Perfect harmonieus en volledig!’, horen we u al denken, maar wij vinden toch dat er een vijfde man bij mag.
Niet enkel omdat Bart anders alleen tegen al dat vrouwelijk geweld moet opboksen, maar ook omdat we vinden dat er nog iemand met kennis van zaken bij mag – wat zeggen we: bij moet!Ons laatste jurylid is dan ook iemand met een zeer grote kennis van unieke werken allerhande. Van Kunst met een hoofdletter!
Zijn oog en mening over alles wat artistiek waardevol is, wordt tot ver buiten onze landsgrenzen gewaardeerd en wij zijn dan ook heel erg blij dat hij mee zal oordelen over de Maakbomen van 2013.
Met gepaste trots en een kleine buiging stellen wij u voor, ons vijfde en laatste jurylid: Jan Hoet!

jury
We voelen de zweetdruppels al parelen nu u weet dat onze eigenste kunstpaus mee zal oordelen. Wij kunnen enkel zeggen dat de man in kwestie uitermate sympathiek is! Wat ons betreft is de juryfamilie nu compleet. Zeg nu zelf, zou het geen prachtig gezin kunnen zijn?Bij deze ook nog eens een dikke merci aan al onze deelnemers (alle 75 tot nu toe), we vinden het enorm tof dat jullie allemaal meededen en hopen dat je er evenveel van genoten hebt als wij!
ZONDAG om 20.00u worden de stemmen geteld en oordeelt de jury over de vijf finalisten én de twee wildcards die Sanse en ik mogen kiezen.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte! Wij wensen iedereen alvast veel succes!!

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string mU5SqA to the field below: