GEFELICITEERD AAN DE MAAKBOOMWINNAARS

Hoera!

De jury heeft gekozen, de stemmen zijn geteld en wij zijn de prijzen al gaan uitdelen aan de winnaars.
Inderdaad: winnaars, meer dan één dus! Onze multidisciplinaire jury geraakte er maar niet uit en bij gebrek aan juryvoorzitter (dat krijg je als je een wedstrijd organiseert zonder voorkennis) besloten we dan maar de hele prijzenpot hardhandig in 2 te kappen! Het is een groot geluk dat hij daar vet genoeg voor was :)
Het volledige verslag volgt binnen enkele dagen, tot zo lang moet u het stellen met enkele impressies van de winnaars en hun beeldige feestbomen!Sanse en ikzelf wensen jullie alvast een za-li-ge kerstavond en geniet met volle teugen van de bomen en andere verwennerij!

X

Eva die zich niet stil kon houden van geluk!

eva

Een boom die elke dag een beetje voller werd..EVA
De obligate poseer-eens-met-een-glas-cava-foto! SARAh2En een winnende getuige in de hoek!

sarahboom

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string 5myXvh to the field below: