PLANTREKKERS HEBBEN DE MOOISTE SCHOENEN

Ik moet iets bekennen…. ik ben een béétje vreemdgegaan.

Het was niet eens impulsief want ik had er toch het één en ander voor moeten klaarzetten. Laten we maar meteen de vuile was op tafel gooien: er staat een blogpost van mij op de blog van een ander.

Op de site van Torfs is het even zoeken naar hun blog maar het speuren loont want je kan er geregeld creatieve inspiratie vinden zoals onder meer mijn gedetailleerde beschrijving voor een tamelijk spectaculaire ‘hakken make-over.’

Zo zie je hoe eenvoudig het is om op enkele minuten een duurzame nieuwe look te geven aan beschadigde of beu-geziene pumps. Denk meteen eens aan de mogelijkheden die deze techniek je bieden: personaliseer jouw outfit in een handomdraai met jouw favoriete kleuren, pas nieuwe trends toe op de hakken van vorige seizoenen of doe zoals ik en trek je niets aan van trends maar herstel die beschadigde partypumps met waar je op dat moment zin in hebt.

De schoenen worden verkocht bij Torfs  en het ideale stofje en de lijm vond ik bij Veritas.
pump-stap1_503_390_c1_c_c_0_0_1 pump-algemeenVoor de volledige DIY -met tekst en uitleg- klik je hier.

 

Speak Your Mind

*


*

Please copy the string M4XUu8 to the field below: